Logo Kamerkoor Vocoza Flyer Heart's Reflection

The heart's reflection

Opspattende vreugde, en vallende tranen van intens, bijtend verdriet. Wat in ons leven gebeurt, weerspiegelt in de roerselen van ons hart. Kamerkoor Vocoza brengt een prachtig a capella-programma met het hoogste contrast tussen gejubel en klaaggezang. Ellende, verlossing en dankbaarheid.

Schiet vol bij het fascinerende weefsel van Edmund Rubbra in zijn Tenebrae Nocturnes; laat je tranen vloeien met William Waltons A litany, en wordt getroost en omhuld door Arvo Pärts verstilde The deer’s cry.

Vanuit de duisternis klinkt een roep om ontferming in het polyritmische Miserere van James MacMillan, en om de zon van de gerechtigheid in zijn O Radiant Dawn.

Waar Daniel Elders In your light en The heart’s reflection nog van ingehouden vreugde getuigen, is het feest met het driekorige Plaudite omnis terra van Giovanni Gabrieli, drie korte Russische miniaturen van Georgy Sviridov en een razendsnel Cantate Domino van Hyun Kook. En dan rest niets dan dankbaarheid in Eric Whitacres gloedvolle I thank You God for most this amazing day.

  • Het programma vind je hier
  • Teksten en vertalingen vind je hier
  • Het programmaboekje vind je hier
  • Reserveren doe je hier

 

ZA 24 november 2018
aanvang 20.00 uur
Dominicuskerk
Spuistraat 12
AMSTERDAM (route)

ZO 25 november 2018
aanvang 15.00 uur
Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangenkerk
Korte Zijlweg 7
OVERVEEN (route)


Entrée en reserveren

De toegangsprijs is € 13,00. Jongeren tot 26 jaar en houders van CJP en Stadspas en HaarlemPas zijn welkom tegen gereduceerd tarief (€ 10,00). Bij reservering en vooruitbetaling voor 20 november op NL05 INGB 0005 0572 19 t.n.v. Vocoza ontvang je € 1,00 voorverkoopkorting per kaart. De kaarten liggen dan voor je klaar bij de kassa.
Zaal en kassa openen een half uur voor aanvang.

 


 

Vocoza heeft plek voor verschillende stemmen
November 2021: Kamerkoor Vocoza heeft vacatures voor een bariton, tenoren en een lage alt. Een geschoolde stem en koorervaring zijn vereist, prima vista zingen een pré. Meer informatie: klik hier.


Kamerkoor Vocoza is aangesloten bij de KCXB te Voorschoten